sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Tukiblogi suomalaisuudelle ja suomalaisuutta puolustaville kuten Seppo Lehto

Tukiblogi suomalaisuudelle ja suomalaisuutta puolustaville kuten Seppo Lehto

Raportoimme oikeusvääryyksistä kansakuntaamme ja sen edustajia kohtaan. Tampereella valtionsyyttäjä Mika Illman vaati 5-7.5.2008 ns. oikeudenkäynnissä Seppo Lehdolle 2.5 vuotta ehdotonta vankeutta. USA:n oikeusministeriö oli torjunut oikeusapupyynnön asiassa.

Näyttö Seppo Lehtoa kohtaan nojasi tunnettujen Seppo Lehdon poliittisten vastustajien ja heidän maksettujen edustajiensa inttämisessä. Tutkintapyynnön Seppo Lehtoa kohtaan laittoi aikoinaan alulle silloinen "vähemmistövaltuutettu" Mikko Puumalainen.

Asiassa oli hetken asianomistajana 4 uutisten (syyskuu 2006)mukaan pääministeri Matti Vanhanen, jonka avustamana yritettiin saada todisteita USA:sta. - Tuloksetta.

Muistakaamme NKVD:n ja nykyisen Valko-Venäjän Lukasenkon aikaa. Miten suomalainen syyttämis- ja oikeusjärjestelmä eroaa mainituista tapauksista? Polttoroviolla poltettu Jan Hus nauranee vastaavan kohtelun ja kerettiläistuomion saaneena. Lehtohan on jo tuomittu julkisuudessa useaan kertaan tiedotusvälineiden kautta ilman vastinemahdollisuutta.