tiistai 21. huhtikuuta 2009

Hervannan Prokarelia ja Sovjet Story-esityksestä 20.4.2009 tulossa tiukkaa uutista kavkaz.fi sivulla


Hervannan Prokarelia ja Sovjet Story-esityksestä 20.4.2009 tulossa tiukkaa uutista kavkaz.fi sivulla

Hervannan Prokarelia ja Sovjet Story-esityksestä 20.4.2009

http://kavkaz.fi/
sivulle tulossa tänään eilisestä prokareliasta sovjet storysta uutisia abdullah tammen lidl kassin ryydittämänä

Virallisista ja epävirallisista ohjelmatiedoista poiketen Seppo Lehto katsoi ilman olevan liian flunssainen kätelläkseen ketään. Seppo Lehto liikkui tässä stalinistien ujuttamassa tilaisuudessa valepukuun pukeutuneena ja esitteli itsensä kysyttäessä ortotoksipappi Dimitri Ivan Ivanovitsiksi.


http://kavkaz.fi/sovietstory.html


Tampereen punikkiyliopisto peruutti yksipuolisesti The Soviet Story -elokuvan esittämisen.

Tampereella oli tarkoitus esittää Tampereen Seudun Tykistökilta ry:n toimesta The Soviet Story -elokuva 20.4.2009. Tilojen käytöstä oli kirjallinen sopimus Tampereen Yliopiston kanssa. Tampereen Yliopisto kuitenkin irtisanoi yksipuolisesti sopimuksen sähköpostiviestillä vain kahta arkipäivää ennen sovittua esitysaikaa kertomatta syitä tai päätöksen tekijää. Myöhemmin tuli julkisuuteen, että päätöksen olivat tehneet hallintojohtaja Timo Lahti ja rehtori Krista Varantola, sillä perusteella ettei yliopiston tiloissa sallita poliittisia tilaisuuksia. Tämä ei kuitenkaan ole ollut aiemmin esteenä erilaisten punavihreiden poliittisten tilaisuuksien järjestämiselle yliopiston tiloissa. Tilaisuus järjestetään kaikesta huolimatta.SOVIET STORY TAMPEREEN TECHNOPOLIKSESSA 20.04.09 KLO 17:30

Tampereella paljon keskustelua herättänyt Soviet Story -dokumenttielokuva esitetään alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Tampereella maanantaina 20.04.2009 klo 17:30. Paikka on muuttunut, minkä pyydämme ottamaan huomioon. Eräät nimeltämainitsemattomat stalinistitahot ovat myös ilmoittaneet, että KAVKAZ.FI taustayhdistykeen puheenjohtaja Seppo Lehto ei olisi tervetullut tilaisuuteen, ei saisi osallistua keskusteluun, ja poistettaisiin väkivalloin paikalta. Tilaisuuden järjestäjä Tampereen Tykistökilta on kuitenkin ilmoittanut, että kaikki ovat tervetulleita tilaisuuteen, joten Seppo Lehto osallistuu tilaisuuteen ja keskusteluun.

SOVIET STORY, SOTASYYLLISYYS JA LENIN-MUSEO
Maanantaina 20.04.2009 klo 17:30 Technopolis, Hervanta,
Hermiankatu 6 A, Tampere


Koska tämä muutostieto ei saavuta kaikkia tilaisuuteen tulijoita, vaan he turhaan kolkuttelevat historialliselta dokumentilta suljettuja yliopiston ovia, tilaisuuden ohjelman järjestys on muutettu seuraavaksi:

17:30 Seppo Lehto kättelee ja toivottaa tulijat tervetulleiksi.
18:00 Tervetuloa: Tampereen Seudun Tykistökilta ry, Yrjö Inkinen, puheenjohtaja
18:15 Sotasyyllisyys, Pro Karelia ry, Veikko Saksi, päätoimittaja
18:40 Tampereen Lenin-museoon liittyvä ehdotus
18:50 Lenin-museon puheenvuoro, johtaja Aimo Minkkinen
19:00 Soviet Story -filmi: Pro Karelia ry esittää
20:30 Yleisökeskustelu aiheista
21:00 Päätös: Tykistöprikaatinkilta ry, Matti Soini, puheenjohtaja


Latvialaisen ohjaajan Edvins Snoren dokumenttifilmi Soviet Story on herättänyt maailmalla paljon huomiota. Filmi valottaa II maailmansodan sysimustaa puolta, jonka Neuvostoliitto ja Venäjä ovat halunneet pitää pimennossa. Soviet Story on ohjaajan mukaan kertomus Euroopan murhanhimoisimmasta hallinnosta.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa Soviet Story -dokumentin 15-kielinen dvd 22 euron hintaan. Normaalihinta on 25 euroa. Tilaukset voi myös tehdä Karelia Klubi Kauppaan: Email tai www.kareliaklubi.com tai 05 5414 650 puh tai 05 5414 651 fax.

Tervetuloa tilaisuuteen!


---

Blogin alkuun:

http://korvauksia-ryssalta-ja-totuus.blogspot.com/--------------------------------