sunnuntai 13. elokuuta 2023

#SatuHassi ymv kaltaisensa #SKDL #SKP #pekkahaavisto etc Suomi Neuvostoliitto seuran jäseniä #SNS. Olen elänyt ko ajat olen 60 v, olen elänyt ne ajat kun kommunismi oli pop ja sitä tuotiin kouluihinkin #punalippujen ja #KOM-teatterin (Kommunistiteatteri) toimin Lenin valheita ystävyydestä julistaen. Järjestään ko nämä kommaridesanttitahot näiden #rauhanmarssien takana, jotka unohtivat että Moskovan oblasti se Suomen alueita on ryöstänyt ja 430 000 suomalaista joutui lähtemään kotikonnuiltaan

Muista ryssän edustaja valehtelee aina, kuten siihen kytköksissä olevat desanttinsa keskuudessamme https://totuus-kommunismista.blogspot.com


Kun puhutaan sotarikollisesta miehittäjä-Ryssästä niin muistetaan myös keskuudessamme olevat miehittäjä-Ryssän desanttisolut: TarjaKGBHalonen, ex-heilansa erkki tuomioja ymv kaltaisensa demarit, skdl-tahot jotka naamioituivat vihreän ja vasemmistoliittopeitesanojen taakse:

Baboondog warcriminal Putin and TarjaKGBHalonen FilthyKGBFittan https://Putinismin-koirat-ulos.blogspot.com

Historioitsija AKS:n ja vapaussoturien perinteen ylläpitäjä Seppo Lehto eurovaaliehdokas Tampere


Ei elämästä selviä hengissä Eurovaaliehdokas Tampere Seppo Lehto 1 km uintia Tampereen Kalevan maauimalassa 3.8.2023 kuva5


https://Seppo-Lehto-eurovaaliehdokas.blogspot.com

-----------------------

Fb:ssä oli pakko oikaista oheiseen tapaan eräälle ryssäläisessä idiotismissa julistavalle taholle:

#SatuHassi ymv kaltaisensa #SKDL #SKP #pekkahaavisto etc Suomi Neuvostoliitto seuran jäseniä #SNS. Olen elänyt ko ajat olen 60 v, olen elänyt ne ajat kun kommunismi oli pop ja sitä tuotiin kouluihinkin #punalippujen ja #KOM-teatterin (Kommunistiteatteri) toimin Lenin valheita ystävyydestä julistaen. Järjestään ko nämä kommaridesanttitahot näiden #rauhanmarssien takana, jotka unohtivat että Moskovan oblasti se Suomen alueita on ryöstänyt ja 430 000 suomalaista joutui lähtemään kotikonnuiltaan. Kun sovjet romahti niin nämä kommaripuoleet ja ko tahot perustivat vasemmistoliitto ja vihreät hämäyksenä kuten #JuhaValjakkala joka vaihtoi nimensä murhatuomioidensa jälkeen https://totuus-kommunismista.blogspot.com

-------

Kuolema miehittäjä-Ryssälle kaikilla miehittämillään alueilla https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com

Tilannekartta 12.6.2023 Ukraina edennyt kuva2-----------Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.


Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:


1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.


2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.


3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.


4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.


5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.


6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.


pj. Seppo Lehto


Viitteet:

Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13

Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193


-------

https://korvauksia-ryssalta-ja-totuus.blogspot.com/

------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti